Over mij


“Waarom ben ik op deze wereld? Wat heb ik te doen? Grote vragen, maar ik denk dat ik het weet: mensen inspireren en helpen om helemaal zichzelf te zijn”

_DSC9594Hoe fantastisch is het als iemand helemaal zichzelf durft te zijn. Compromis-loos en vrij. Ik inspireer mijn klanten graag en help ze met hart en ziel zichzelf te zijn.

Daarbij is het belangrijk dat jij en ik op een open manier contact maken. In die verbinding kun je van me verwachten dat ik je nuchter, liefdevol en met respect tegemoet treed, mezelf ook laat zien en me kwetsbaar opstel. Waar nodig ben ik confronterend, vraag ik je om lef te tonen en de zaken te bespreken zoals ze ervoor staan – no-nonsense. Maar, in de periode dat we samenwerken, maken we vooral ook veel plezier – een belangrijk aspect om te kunnen groeien.

Curriculum vitae, van nu naar ‘vroeger’ 

 • Haptotherapeut
 • Haptonomisch coach en trainer
 • Teamcoach en organisatie adviseur
 • Coach systemisch werk, organisatie en familie opstellingen
 • Mindfulness trainer
 • MDI-gecertificeerd coach en trainer
 • NLP Practitioner
 • Trainer en (loopbaan)coach
 • ZwangerFit en Yoga docent
 • Marketingmanager (Nima A en B)
 • Fysiotherapeut

Bovenal ben ik trotse moeder van Koen, Guusje en Wick en ben ik getrouwd met mijn liefde Peter.

Ervaring