Home

Eveline Horbach


“Als je met Eveline in gesprek gaat, gaat er in ieder geval iets bewegen”

Eveline Horbach, coaching & trainingAls trainer en coach raakt de mens mij diep. In ál zijn/haar aspecten. Het gedrag, de uiterlijkheden, maar vooral wat daaronder zit. Soms is dat nog verborgen, soms openbaart het zich al aan de oppervlakte.

In mijn werk richt ik me vooral op jou; de mens, in je werkende leven. Heb je een vraag over je persoonlijke ontwikkeling op je werk? Loop je daar tegen blokkades op? Hoe functioneer je binnen de organisatie en je team?

Ik help je jouw potentieel te zien en te benutten. Als individu, teamlid, als manager, én als team. Door je te laten ontdekken hoe ongelooflijk getalenteerd je bent! Ik geef je inzicht in je talenten en je passies. Maar ik help je verder dan dat. Ik leer je hoe je op basis daarvan keuzes kunt maken en je leven kunt inrichten.

Vrij

Mijn droom is dat iedereen 100% zichzelf mag zijn. Zodat je alles wat er in jou zit durft te omarmen en je op basis daarvan in verbinding gaat met jezelf en met anderen. Ik wens dat iedereen zijn kracht ziet, om het vervolgens te kunnen inzetten in je (werkende) leven. Dat noem ik vrij zijn.

Samen ontdekken we waar jouw potje goud zit en hoe je dat altijd en overal (collectief) kunt inzetten.

Coaching & training

Mindfulness

Opstellingen