Home

Eveline Horbach


“Als je met Eveline in gesprek gaat, gaat er in ieder geval iets bewegen”

Eveline Horbach, coaching & training

Als haptotherapeut en coach raakt de mens mij diep. In ál zijn/haar aspecten. Het gedrag, de uiterlijkheden, maar vooral wat daaronder zit. Soms is dat nog verborgen, soms openbaart het zich al aan de oppervlakte.

In mijn werk richt ik me vooral op jou; de mens, in je werkende leven. Heb je een vraag over je persoonlijke ontwikkeling? Loop je tegen blokkades op? Hoe functioneer je binnen de organisatie en je team en het leven daarbuiten?

Ik begeleid individuen en teams bij het zien en benutten van het ware potentieel. Ik geef inzicht in gedrags-patronen, in talenten&drijfveren en vooral ook in onderliggende dynamieken. Ik leer vervolgens hoe je op basis daarvan keuzes kunt maken stappen kunt zetten in
je ontwikkeling als team of als individu.

Vrij

Mijn droom is dat iedereen 100% zichzelf mag zijn (BSUR=Be as you are). Zodat je alles wat er in jou zit durft te omarmen en je op basis daarvan in verbinding gaat met jezelf en met anderen. Ik wens dat iedereen zijn kracht ziet, om het vervolgens te kunnen inzetten in je (werkende) leven. Dat noem ik vrij zijn.

Samen ontdekken we waar jouw potje goud zit en hoe je dat altijd en overal (collectief) kunt inzetten.

Haptotherapie

Coaching & training

Teamontwikkeling

Opstellingen