Trailen en reflecteren


The Trailblazers organiseren trails door de verlaten wildernis, om stil te staan bij de pracht van de natuur, het alleen zijn zonder afleiding van telefoon of laptop en om jezelf en jouw reisgenoten op een nieuwe manier te ontdekken. The trailblazers hebben Isabel Wassevelt en mij in 2019 gevraagd om een eerste trail voor vrouwen te begeleiden.

We zijn zo geraakt door deze eerste ervaring dat we vanaf 2021 jaarlijks terug gaan naar de bergen met een groep. Een paar dagen stil staan bij waar je staat in je leven, in je ontwikkeling. Even los zijn van de hectiek, voelen wat je nodig hebt en daar de ruimte aan geven.

De natuur werkt als krachtige spiegel, de fysieke uitdagingen versterken het proces en alle oefeningen die we aanreiken zijn vanuit haptonomisch perspectief. Deze trails zorgen voor rust en ruimte, voor lichaam en geest.


Binnenkort zullen we jullie informeren over data in 2021. Vraag je je af hoe het er ongeveer uit ziet: op pad met een groep fijne mensen, waanzinnig mooie natuur, stoere wandelingen, meditaties boven op een berg, reflecteren in stilte, zwemmen in koele meertjes, lachen tijdens het eten, ‘echte gesprekken’, oefeningen vanuit de haptonomie, liefdevolle begeleiding. Kortom: Een onvergetelijke ervaring!

Jullie trail-coaches, Isabel en Eveline