Referenties en testimonials

Coaching & Training


“Iedere keer is Eveline in staat geweest mij positief te verrassen door met haar ontwapenende, authentieke en empathische stijl individuen en teams weer vanuit hun ware zelf te laten functioneren”
Boudewijn van der Zwan – Microsoft

“Het verbaast mij elke keer weer wat voor effect jij hebt op mij (en volgens mij ook de rest van de groep). Ik voel mij prettig en gelukkig als jij in de buurt bent! Jouw open, oprechte en liefdevolle blik naar de wereld, maar zeker naar ons toe voelt heel warm en fijn.”
– Ilse de Groot Potma, Ahold

Jouw manier van werken heeft mij als mens absoluut verrijkt en versterkt. Ik pluk hier dagelijks de vruchten van. Ik zal nooit een heel emotioneel mens worden, maar geef nu wel ruimte aan mijn gevoel en dat is wat SBL met mij gedaan heeft.
– Patrick Peek – Supermarkt manager AH

“Een team is zo veel meer dan de som der individuen. Eveline heeft ons, een 8-man sterk management team verantwoordelijk voor de techniek achter onze producten, inzicht geboden in onze talenten en drijfveren en op welke manier we deze kunnen inzetten voor het succes van het team. Op haar eigen fijne wijze, een combinatie van gevoel, analyse, uitdagend en inlevend. Met haar begeleiding in individuele gesprekken en workshops hebben we als team meerdere sprongetjes vooruit gemaakt. We zijn ons nu veel bewuster van elkaars krachten en de individuele bijdrage aan het team, wat de effectiviteit van het team nu al flink versterkt heeft. En de basis heeftgelegd voor verdere ontwikkeling in de toekomst.”
– Jelmer Gulmans- Director Engineering UPC NL

Ik heb veel samengewerkt met Eveline tijdens een management verandertraject voor 90 managers dat ik heb opgezet in 2011 bij Microsoft als CMO lead . Tijdens dit project heeft zij vele collega’s en mijzelf zeer geraakt door samen de talenten en drijfveren te ontdekken en op een positieve manier deze kracht in te zetten voor het persoonlijke en gemeenschappelijke doel. Eveline maakt het voor individuen, teams en organisaties mogelijk om het beste uit  jezelf te halen en daarmee ook een bijdrage te leveren aan een groter geheel. Teams die volledig op hun talenten samenwerken kunnen veel meer bereiken op een gemakkelijkere manier.  De wijze waarop Eveline als mens en professional op een zeer positieve, persoonlijke en liefdevolle manier mij en anderen in ontwikkeling brengt is heel bijzonder. Werken met Eveline is een feest en komt dicht bij de kern van wie we zijn en wat we doen.
– Saskia Nijs – VP Marketing Layar

Eveline heeft mij in eerste instantie nieuwsgierig gemaakt naar Mindfulness, waarop ik besloot mij bij haar in te schrijven voor deze cursus. Na de eerste lessen werd ik snel enthousiast en begon ik uit te kijken naar het wekelijkse moment waarop ik meer rust en ontspanning wist te vinden dan de rest van de week. Na afloop van de gehele cursus miste ik dit wekelijkse moment dan ook.
Eveline leert je tijdens de cursus meerdere manieren om je meer bewust te worden van jezelf en te leren leven in het moment. Ook geeft ze je meerdere oefeningen voor thuis, zodat je zelf kan zoeken wat het beste bij jouw beoefening van Mindfulness past. Eveline begeleidt je tijdens haar cursus met haar warme en open persoonlijkheid, waardoor ik de cursus als zeer toegankelijk prettig ervaren heb.
-Menno van Schaik- Microsoft

 

Opdrachtgevers:

Microsoft, UPC, Liberty Global, Ahold, ABN Amro, ING, Rabobank, Loyens en Loeff, Universal media, Havenbedrijf Amsterdam, All Options, Houthoff Buruma