Talenten-analyse


Talenten-analyse

Waar blink jij het meeste in uit, wat heb jij te bieden? Inzicht in jezelf is bijzonder waardevol. Zelfkennis geeft je de mogelijkheid om gericht keuzes te maken en vorm te geven aan je loopbaan en je taken op eigen manier aan te pakken.

De Talentenanalyse® onderzoekt hoe je het liefst activiteiten oppakt. Wat kun je van nature goed en wat heb je er voor nodig om deze talenten te kunnen laten zien? Wat is jouw stijl van managen, delegeren en projecten oppakken? Om je werk met meer plezier en ‘gemakkelijker’ te kunnen doen is het belangrijk om te weten waar je zelf aandacht aan moet geven, wat je beter wel/niet moet doen, en wat je van de omgeving nodig hebt om jouw werk op je eigen manier aan te kunnen pakken.

De Talentenanalyse is een gerenommeerd en wetenschappelijk instrument, dat is ontwikkeld door het Amerikaanse TTI Ltd. Als teamlid krijg je, naast het bijbehorend rapport (24 pagina’s), een bespreking van 1,5 uur en praktische oefeningen mee om aan de slag te gaan met de nieuw verworven inzichten.