Coaching & Training

Coaching & Training


Individuele coaching binnen organisaties

life is not aboutLoop je in je werk regelmatig tegen dezelfde thema’s op? Zijn het thema’s bij jezelf of hebben ze te maken met de structuur van jouw team of de gehele organisatie? Wil je jezelf graag verder ontwikkelen, maar vindt jouw wens geen gehoor of weet je niet goed welke richting precies bij jou past? Passen jij en de organisatie eigenlijk wel bij elkaar of drijven jullie van elkaar af? Doe je wel wat je het liefst zou willen doen?

Allemaal vragen die kunnen langskomen in persoonlijke coachgesprekken met mij.

In die gesprekken gaan we samen op zoek naar jouw kern. We kijken naar je talenten en hoe je die (nog meer) kunt ontwikkelen en moeitelozer kunt inzetten. We onderzoeken ook je drijfveren zodat je een helder beeld krijgt van wat jou in beweging zet. Daar profiteer jij van, en óók je team en de organisatie waarin je werkt. Bovendien: gelukkiger aan het werk maakt je ook een leukere partner, ouder, vriend(in).

Teamcoaching

Niemand heeft ooit een organisatie of een team gezien. Wel een groep mensen die een gezamenlijk doel nastreven. We onderzoeken samen hoe alle persoonlijke talenten en drijfveren van de teamleden aanhaken op de doelen en wensen van de organisatie.

Dat doen we door middel van handige instrumenten als talenten- en drijfveren-analyses, persoonlijke gesprekken en gezamenlijke sessies op inspirerende locaties. Resultaat: werkplezier en prestaties leveren gaan weer hand in hand.

Leiderschapscoaching

Wie ben je als leider, als manager? Hoe beweeg je je in de organisatie, hoe geef je leiding aan het team en blijf je tegelijk jezelf?  Heb je helder voor ogen wat je als manager en team hebt te doen? Wat is de stip op de horizon waar je naar toe wilt werken? Bij leiderschapscoaching kijken we samen naar jouw kracht, je rol als manager en gaan we op zoek naar het beeld dat je voor ogen hebt. Op basis daarvan en van de individuele en gezamenlijke sessies met de teamleden, krijgen we een helder beeld over hoe we het potentieel van het team kunnen benutten. En dat heeft een positief effect op het werkplezier en de resultaten.

Trainingen voor teams

Imago en identiteit zijn als een ijsberg. Je imago is het topje en je identiteit is de resterende 90%. In het dagelijks leven verbinden we ons met anderen slechts op imago. Terwijl daaronder zit wie je écht bent; compleet met je positieve én negatieve kanten.

In mijn teamtrainingen leer ik jullie onder de zeespiegel te kijken. Te kijken naar die ander en naar jezelf en hoe je met jullie gezamenlijke persoonlijkheden, talenten en drijfveren verbinding tot stand kunnen brengen. En hoe jullie samen dat doel, die stip op de horizon, kunnen bereiken.

De teamtrainingen vinden altijd plaats op bijzondere plekken; wel zo inspirerend.

 

Eveline: “Al die inzichten zijn prachtig, maar het moet wel leiden tot concrete resultaten”