Cursus mindfulness

Coaching & Training


Deze cursus leert je bewust keuzes te maken in plaats van te handelen op de automatische piloot. Zodat je bewuster leeft en handelt. Kortom, een echte stress-killer.

mind ful or mindfull1

Wat is mindfulness?

Mindfulness betekent met aandacht in het ‘hier en nu’ zijn; de tijd en plek waar het leven zich afspeelt. Ik leer je een aantal mindfulnesstechnieken aan waarmee je meer ontspannen kunt omgaan met de dagelijkse hectiek en onverwachte momenten. Thuis en óók op je werk.

Mindfulness is geen trucje, maar een vaardigheid. En iedereen kan het leren. Het helpt je afstand te nemen van piekergedachten, meer te ontspannen, effectiever te zijn, en meer te genieten van de mooie dingen in het leven. In de alledaagse hectiek – niets menselijks is ons vreemd – verlangen we steeds vaker naar meer innerlijke rust en leven met aandacht.


Voor wie is mindfulness?

live in the momentVoor iedereen. Steeds meer managers en leiders oefenen met mindfulness en ervaren dat ze daarmee hun intuïtie vergroten. Ze merken dat ze hierdoor meer impact kunnen hebben.

Wetenschappelijk bewezen

Mindfulness maakt het leven wezenlijker, puurder en een stuk leuker! En, het effect van mindfulness is wetenschappelijk bewezen.

Praktische informatie:

  • Wanneer: Vanaf dinsdag  27 januari 2015  van 20.00 – 22.00 uur
  • Waar: Amsterdam-IJburg, Ed Pelsterpark 8
  • Duur: 8 lessen. Daarna start weer een nieuwe reeks.
  • Groepsgrootte: Maximaal 10 personen
  • Investering: € 250,- (inclusief telefonische intake) (exclusief btw)
  • Optioneel: Kosten  kennismaking gesprek: € 50,-. Kosten  stiltedag: € 100,-.

Startdata 2015:
dinsdag 27 januari
dinsdag 31 maart

Geïnteresseerd? Neem contact op!